Klicka för att öppna menyn
Senaste från wikells

Nyheter

Version 2017.10 inkl sektionsdata webb

  2017-09-29

Spara dina kalkyler på webben och du kan enkelt visa dem för kunder och kollegor var du än är. Sektionsdata webb är en webbaserad del av programmet som kan köras på datorer såväl som surfplattor och smartphones. Som användare väljer du hur du vill jobba, lokalt eller på webben.

Från den 2 oktober gäller version 2017.10 av kalkylprogrammet sektionsdata. Versionen innehåller uppdaterade databaser av NYB, ROT, EL, VS, Luft och Industrirör samt en förbättrad programversion.
Läs mer om nyheterna.Supporttekniker sökes

  2017-06-08

Vi söker en supporttekniker eftersom efterfrågan på vår mjukvara förväntas vara fortsatt hög och vår nuvarande supporttekniker väljer att gå ner i tid för sin pension.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och en hög serviceförmåga. Läs mer om tjänsten...Elfack 9-12 maj

  2017-04-07Den 9-12 maj ställer vi ut på Elfack i Göteborg, monter D05:22. Välkommen!

Vill du snabbt och säkert kunna utföra allt från budgetkalkyler till anbudskalkyler – kom och se kalkylprogrammet sektionsdata! Programmet utvecklas ständigt i samråd med våra kunder och är ett effektivt och komplett kalkylverktyg inom Bygg-, EL- och VVS-branschen.

Kalkylerar du i mindre omfattning? Använd kalkylböckerna sektionsfakta som enkelt ger dig aktuella materialpriser, tider, omkostnader m.m. Böckerna levereras inklusive webblicens, för smidig användning i datorn och på surfplattan. 

Läs mer om mässan och hämta ditt kostnadsfria entrékort.Ny version av sektionsdata 4.21

  2017-04-03

Från den 3 april gäller version 4.21 av kalkylprogrammet sektionsdata. 

Versionen innehåller uppdaterade databaser av NYB, ROT, EL, VS, Luft och Industrirör samt en förbättrad programversion.Nytt programtillägg ÄTA-hantering

  2017-01-25

Ett önskemål har under en tid varit att ha med ÄTA-hantering i kalkylprogrammet sektionsdata. Sedan version 4.20 finns det nu möjlighet att lägga till denna modul. Att kunna hantera ändringar, tillägg och avgående poster i sektionsdata är en stor fördel vid kalkylarbetet.
Läs mer om ÄTA-hantering i sektionsdata.